Hem | Eskilstuna | Södertälje | Stockholm | Märsta | Kontakt | Länkar

Avfallshantering

Ta reda på hur det förhåller sig på just din adress. Anslag finns i porten.

 

Vad betecknas som hushållsavfall?
Hushållsavfall är det som slängs i vanliga kökssoporna. Det vill säga avfall som blir över då du sorterat ut farligt avfall, elavfall, grovavfall, förpackningar och tidningar. Kvar har du en soppåse med hushållsavfall, till exempel matrester (om du inte komposterar eller har matavfallshämtning), mjukplast, kattsand, blöjor, bindor, tamponger, dammsugarpåsar, bomull, snus, tobak, cigarettfimpar, gummiband, snören och hushållspapper.

 

Observera att endast hushållsavfall hämtas av sopbilen.

Övrigt ska hanteras enligt anslaget. Ingen av våra fastigheter har möjlighet till hantering av grovsopor bland annat av arbetsmiljöskäl varför alla grovsopor måste fraktas, till återvinnings-centralen av hyresgästen. Inget får ställas i allmänna utrymmen på vind eller i källare – inte ens tillfälligt. Principen är att kan du forsla saker till din lägenhet kan du också forsla bort dem när de ska kastas.

För ytterligare information om avfall och återvinning, läs mer på Stockholms stads hemsida. Där finns även information om andra återvinningsstationer och vilka öppettider de har.

Finnjet Service

Felanmälan
Blanketter
Boende information
Lediga lägenheter

Information

Inflyttning
Hyresinbetalning
Ordningsregler
Tv & Internet
Nycklar & lås
Avfallshantering
Tvättstugor
Uppsägning/byte
Tapetsera & Måla
Rensa, Byta & fixa

 

© Copyright Finnjet.